confituurtjes for life

Ten voordele van Rozenweelde - Rozenkrans

We verkopen 4 verschillende soorten confituren. Je kan ze verkrijgen in grote poten of 4 kleine potjes om bvb te geven als cadeautje.

Waarom dit goed doel?

Ik werk in deze organisatie. We willen samen met de cliƫnten binnen onze dagbesteding ons steentje bijdragen. We zouden graag enkele nieuwe snoezenmaterialen kopen.

Rozenweelde - Rozenkrans

Rozenweelde is een afdeling van De Rozenkrans en bevindt zich in Aartrijke. We verzorgen begeleiding, dag- en nacht de opvang voor 100tal kinderen tot 21 jaar met een mentale of meervoudige beperking. Dit 365 dagen en nachten per jaar. Om onze kinderen extra activering aan te bieden, zijn wij volop bezig aan het bouwen van een kleine kinderboerderij en een speelpleintje. Maar dit kost natuurlijk veel geld. Daarom kunnen wij alle steun gebruiken. Meer info: www.rozenweelde;be

De Rozenkrans is een medisch en pedagogisch centrum en een dienst voor rechtstreeks toegankelijke hulp. Wij zijn er voor een 200-tal kinderen met een beperking. Uw steun maakt het mogelijk om kindvriendelijke projecten zoals onze snoezeltuin te realiseren. Help jij de projecten van VOC de Rozenkrans mee realiseren?

Meer info: www.derozenkrans.be

Bekijk dit goed doel