Confituur voor het goede doel

Ten voordele van Ster[K]

Ik verkoop huisgemaakte confituur met fruit uit eigen tuin (of die van vrienden) om kinderen die door het gerecht geplaatst zijn in een tehuis een extraatje te bezorgen.

Waarom dit goed doel?

Dit is een tehuis voor kindjes die door het gerecht geplaatst zijn. Op zich zegt dat genoeg... Andere kinderen krijgen van ouders, grootouders, meters/peters alles wat ze nodig hebben en zelfs meer... Deze kinderen niet, dus wou ik met een eenvoudige actie een klein budget creëren voor deze kinderen om iets te kunnen aankopen wat anders niet mogelijk zou zijn. Met fruit uit onze tuin (peren, druiven) en fruit dat ik kreeg van anderen heb ik confituur gemaakt. En dit verkoop ik tegen een vrije bijdrage.

Ster[K]

De vzw heeft tot doel het tehuis De Rijzende Ster zowel financieel als in het nemen van initiatieven (activiteiten) te ondersteunen. De Rijzende Ster is een tehuis die instaat voor residentieel geplaatste jongeren in het kader van integrale jeugdhulp. De jongeren van 2,5 jaar tot 18 jaar in een verontrustende leefsituatie worden geplaatst via de intersectorale toegangspoort of de jeugdrechtbank.

Bekijk dit goed doel