Confituur for Life

Ten voordele van S.O.S. Hulp aan Mensen in Nood

Ik verkoop zelfgemaakte confituur en meestal smaken die je niet of nauwelijks in de winkel vindt.
bv: kweeperengelei, bosbessenconfituur met limoncello, ananas-mango-banaanconfituur.
Verkoop via https://forms.gle/FrqiBivkKrniLefU8 of via kristien.coddens@gmail.com

Waarom dit goed doel?

Omdat dit een organisatie is die me nauw aan het hart ligt.
Van bij het prille begin zijn mijn ouders alletwee zeer betrokken geweest. Van een zeer kleinschalig project naar hetgene wat het nu is, is het harde werk van vele mensen. Alle medewerkers zetten zich met hart en ziel in om de hulpvragers in Deurne een beter leven te bieden.
Door mijn fulltime job is het niet mogelijk om me wekelijks of maandelijks te organiseren dus hoop ik hiermee een steentje bij te dragen.

S.O.S. Hulp aan Mensen in Nood

Ontstaan in 1986 is SOS Hamin een Antwerpse autonome vrijwilligersorganisatie die sinds 1995 een erkenning heeft van de Vlaamse overheid (Welzijn, Volksgezondheid en Gezin). Bij het 'Deurnse' grote publiek zijn we vooral bekend door de voedselbedeling maar ook onze 2e-handskledingwinkel 'Zoƫ' is een begrip geworden in Deurne. SOS Hamin is uitgegroeid tot een volwaardige noodhulporganisatie waar iedereen die het nodig heeft, terecht kan voor problemen allerhande. In onze ontmoetingsruimte "'t Steunpunt" zijn al onze hulpvragers steeds welkom voor een gratis tas koffie of thee. Voor onze medewerkers blijft het niet bij koffie schenken, maar zij luisteren met een groot hart en groot oor naar alle problemen die ter sprake komen.

Bekijk dit goed doel