Confituur for Life

Ten voordele van Boven De Wolken

We verkopen zelfgemaakte confituur aan vrienden, familie en kennissen uit Moorslede en ruime omgeving! We maken samen confituur in verschillende smaken. Een pot van 440 ml kost €5. We hopen ons doel van 500 potten te halen! We maken de confituur zelf en zorgen ervoor dat we vanaf 27 oktober de potten kunnen rondbrengen of laten ophalen.

Waarom dit goed doel?

Onze vriendengroep koos dit jaar vzw Boven de wolken als goede doel om een actie voor te organiseren. De organisatie kennen we niet persoonlijk. Maar de aanpak en het doel vinden we heel belangrijk!

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel