Confituur en zeevruchten verkoop

Ten voordele van DVC Rozemarijn

We verkopen heerlijke home made confituur aan 2.5€ per pot. Confituur te verkrijgen van rabarber, pruimen, rabarber en banaan, appelgelei enz. Alles werd zelf door onze bezoekers geplukt en verwerkt. Een mooie zinvolle activiteit met een prachtig resultaat. Je kan onze confituur bij ons zelf ophalen ,zo kan je ook eens persoonlijk met ons kennis maken. We voorzien ook nog zeevruchten aan 5€ per zakje van 250g. Allen welkom! Wel op voorhand reserveren aub.

Waarom dit goed doel?

Als teamleden van Rozemarijn zetten wij zelf een actie op om onze eigen werking te steunen. We vinden het heel belangrijk dat ons dagcentrum voldoende wordt ondersteund om jaarlijkse een familiedaguitstap, een familieavond, een Valentijn ontbijt en zo veel meer te kunnen blijven organiseren.

DVC Rozemarijn

In het dagcentrum vangen we tijdens de week, dagelijks gemiddeld een zestal bezoekers met jongdementie op.
We bieden deze gebruikers een zinvolle dagbesteding en opvang aan, aangepast aan hun leeftijd en problematiek.
We wensen te vertrekken vanuit normale huiselijke activiteiten. In de benadering van de bezoekers worden de mogelijkheden gevalideerd, en wordt gekeken naar wat hij of zij nog kan. Het levensverhaal gaat hier verder, ook al werd de diagnose jongdementie gesteld.
Speciale aandacht gaat uit naar de beleving van dit ingrijpende proces door de persoon met jongdementie. De zorg die we bieden, gaat in op de individuele noden, gewoonten en behoeften van de bezoeker en de familie.

Bekijk dit goed doel