Confituren voor Ringland

Ten voordele van Ringland

Verkoop van verschillende soorten confituur met weinig suiker en veel lokaal fruit. De verkoop gebeurt via vrienden en familie in het Antwerpse. De verkoop start nu. Interesse om confituur te kopen, stuur dan een sms naar 0475/657788.
Het doel is om 500 euro te kunnen inzamelen.

Waarom dit goed doel?

Ringland wil als burgerbeweging druk uitoefenen op het beleid om de mobiliteit en het leefklimaat van jou en mij te verbeteren o.m. door de realisatie van de overkapping van de ring en de promotie van andere vervoersmiddelen. Ringland steunen is ook zorgen dat er is iets gedaan wordt aan de opwarming van de aarde! Wij kunnen zo tegemoetkomen aan de verzuchtingen van de vele jongeren/mensen die vinden dat er dringend iets moet gedaan worden voor het klimaat. Voor haar werking en voor de noodzakelijke onderzoeken heeft Ringland echter geld nodig.
Vandaar mijn actie om via ‘confituren voor Ringland’ hiertoe bij te dragen. Waarom confituur? Omdat mijn vrienden ( en ook de kopers vorig jaar) mijn confituren ( meestal fruit uit de hof) onwaarschijnlijk lekker vonden.

Ringland

Ringland is ontstaan als Burgerbeweging, juridisch ondersteund door de vzw ‘Ringgenootschap’, met als doel de mobiliteits- en de daarmee verbonden gezondheidsproblematiek van de Ring rond Antwerpen te onderzoeken en een oplossing voor te stellen op een multimodale wijze.

Ringland biedt een oplossing voor de mobiliteit (en pakt de files structureel aan), Ringland realiseert de volledige overkapping (en verbetert zo de leefbaarheid en de volksgezondheid) en Ringland creëert tevens veel unieke mogelijkheden voor bijkomende stadsontwikkeling.

Bekijk dit goed doel