Confibuur de Lochtink

Ten voordele van TEJO Kortrijk

Met de Elfde-Julilaan en de Deken degryselaan hebben we een buurttuin, de lochtink. Daar spelen onze kinderen en organiseren we diverse activiteiten voor groot en klein. Als buurt vonden wij het belangrijk om ook samen iets voor het goede doel te doen. Aangezien music for life in kortrijk plaats vindt, mochten we die kans niet laten liggen.
Met de buren van De Lochtink maakten we confituur met fruit uit onze eigen tuinen. Die verkopen we ten voordele van VZW TEJO.

Waarom dit goed doel?

Als ouders van jonge kinderen vinden we het belangrijk dat kinderen zorgeloos kunnen opgroeien. Echter, dit heb je niet steeds in de hand en dan is een organisatie als TEJO een belangrijk vangnet. Iedereen, ongeacht afkomst/milieu kan hier terecht.

TEJO Kortrijk

Ben je tussen 10 en 20 jaar en zie je het even niet meer zitten? Is er iets wat je verdrietig maakt? Word je gepest? Ben je boos over iets? Voor TEJO Kortrijk maakt het niet uit. Spring bij ons binnen en doe je verhaal. Wij bieden gratis, onmiddellijk, kortdurende en anonieme hulp aan, met of zonder afspraak. Vanaf het eerste gesprek krijg je een vaste professionele therapeut waar je wekelijks of tweewekelijks mee mag afspreken. We bekijken samen hoe we je het beste kunnen helpen.

Bekijk dit goed doel

Video's