concerten SOULmates "You will be found" en "Come Alive"

Ten voordele van OOOC De Zandberg

Wekelijks komen wij, SOULmates, samen om te genieten van onze passie: "samen zingen". We zijn een groep van 84 kinderen.
We bestaan uit 4 groepen: littleSOULmates zijn onze kleinsten (5-8jarigen), movingSOULmates (kinderen die genieten van zang en dans), SOULmateskoor (kinderen die liefst in groep zingen), singingSOULmates (kinderen die graag eens solo zingen, een duet,...).
Vorig jaar gaven wij voor de Warmste Week het concert "this is me". Dit jaar geven wij ook 2 concerten "You will be found". We brengen hedendaagse popnummers en ook wel wat popnummers met een vleugje nostalgie! Dit jaar kozen we 'de zandberg' als goed doel. Een kleine voorziening bij ons in de buurt.

Waarom dit goed doel?

Kinderen die zingen om andere kinderen te helpen.
De papa van één van onze SOULmates is hoofdopvoeder bij de Zandberg. Wij dragen deze voorziening een zeer warm hart toe!

OOOC De Zandberg

De Zandberg is een kleine voorziening binnen de Integrale Jeugdzorg die kinderen van 3 tot 12 en meisjes van 12 tot 18 jaar begeleidt. Omdat het samenwonen thuis even moeilijk is, komen zij voor een korte periode naar ons en gaan we samen op zoek naar mogelijke oplossingen voor de problemen die ouders en kinderen ondervinden.
Hiervoor observeren we vanuit verschillende invalshoeken en vormen zo samen een beeld zowel van wat goed loopt als waarbij cliënten ondersteuning nodig hebben.

Bekijk dit goed doel