Concert Vamos Pra Lutar

Ten voordele van Stichting Embrace

Vamos Pra Lutar is een vierstemmig gemengd solidariteitskoor met leden afkomstig uit alle hoeken van West-Vlaanderen. Samen vormen zij een onafhankelijke groep van zangers en muzikanten begeleid door een regenboog aan instrumenten: gitaren, basgitaar, mandoline, dwarsfluit, kleine percussie, piano, djembé, violen, accordeon, ...
Zij brengen een kleurrijke selectie van liederen uit Afrika en doen dat t.v.v. Stichting Embrace die Ethiopische voormalige straatkinderen een nieuwe toekomst biedt.
www.stichtingembrace.org
www.vamospralutar.be

Waarom dit goed doel?

Kinderen zijn de toekomst. Als we hen een duwtje in de rug geven kunnen ze later op eigen benen verder.

Stichting Embrace

Stichting Embrace is een not-for-profit stichting, opgericht in 2013. Wereldwijd organiseren we activiteiten en zamelen we fondsen in. Dat geld wordt 100% gedeeld met partnerorganisaties Yenege Tesfa & Let Us Change in Ethiopië. Zij geven er vervolgens 68 straat- en weeskinderen een nieuwe toekomst mee, tot ze volwassen zijn. Zo omarmen we samen hun toekomst. We zijn er niet voor de snelle resultaten maar voor lange termijn oplossingen, samen met onze partnerorganisaties in Afrika.
Onze honderden sponsors, vrijwilligers en ambassadeurs zijn de ruggengraat van onze organisatie. Hun inzet en passie maar ook hun geloof in onze projecten zijn van vitaal belang.

Bekijk dit goed doel