Compliments for life

Ten voordele van Streekfonds West-Vlaanderen - De Muziekbank

Wij geloven dat complimenten belangrijk zijn. Omdat ze tonen dat je trots op iemand bent, en omdat trots vleugels geeft. Geef een oprecht complimentje in stijl met onze complimentenkaarten of complimentenstempels. Of doe jezelf een cadeau. Zodat je beseft dat je best trots mag zijn op jezelf.

De winst van elk verkocht pakket tot en met 23 december gaat naar De Muziekbank.

Waarom dit goed doel?

Proud Mary is een communicatiebureau waar trots centraal staat. Onze naam komt van het lied van CCR, dat helemaal bekend werd in de versie van Tina Turner.

En waar komen muziek en trots beter samen dan bij De Muziekbank? Want dankzij deze organisatie kunnen kinderen in precaire omstandigheden hun muzikale passie realiseren, hun trots herwinnen en boven zichzelf uitstijgen.

Streekfonds West-Vlaanderen - De Muziekbank

De Muziekbank is een project van het Streekfonds WVL waarmee we investeren in muziek als middel om kansarme en/of kwetsbare kinderen en jongeren te ondersteunen.

1. We kopen zelf instrumenten aan voor kinderen/jongeren in kansarmoede.
2. We zamelen oude instrumenten in om te hergebruiken door organisaties die werken met kwetsbare kinderen/jongeren.
3. We geven financiële steun aan projecten waarbij kinderen en/of jongeren via muziek versterkt worden.

Het voorbije jaar kochten we voor € 3.800 aan instrumenten en wezen we nog eens € 12.650 aan financiële steun toe aan. Onze middelen komen van giften en fondsenwervingsacties zoals ons Buskerpodium op Dranouter en acties in kader van de Warmste Week.

Bekijk dit goed doel