Comfi-tuur

Ten voordele van CuPerheroes

Wist je dat de meeste confituurs uit de winkel tot 61g per 100g suiker bevatten? Ik maak verse confituur met de verhouding: 1,5kg fruit, 500g suiker dus 75% vruchten! Aardbeien confituur: 4 euro , Aardbeien met rabarber confituur: 4 euro , Aardbeien met blauwe bessen: 5 euro , Pruimenconfituur met steranijs en Porto: 5 euro. Pot is ongeveer 300ml.
Gratis levering in Hoegaarden bij bestelling vanaf 20 euro , Gratis levering in Tienen (max. 15km) bij bestelling vanaf 30 euro. Bestellen kan nu al per mail: b_els@hotmail.com . Afhaling / leveringen vanaf 21 oktober, datum in samenspraak. Nog vragen? Aarzel niet om mij te contacteren.
Groetjes, els

Waarom dit goed doel?

Omdat ik Senn ken en hij een goedlachse vrolijke peuter is die het verdient om een gelukkig en pijnvrij leven te leiden. Omdat zijn ouders alles op alles zetten om hem dit leven te geven. Omdat dit gezin dit gewoon verdient... Met de vzw willen ze ook andere kinderen deze mogelijkheid geven. Elk kind verdient geluk.

CuPerheroes

De vzw CuPerheroes is opgericht nav een zoontje van een bevriend koppel dat hersenschade heeft opgelopen op de leeftijd van vijf maanden. Het verdict was cerebrale parese of hersenverlamming. Dit is de meest voorkomende oorzaak van een handicap bij kinderen. De diagnose kan verstrekkende gevolgen hebben. Cerebrale parese zorgt voor aantasting van de motoriek, wat zijn effect heeft op grove motoriek zoals stappen, kruipen, fijne motoriek zoals schrijven, praten, eten, ademen,... er zijn vele nieuwe therapieën die helpen om de kindjes te helpen maar deze zijn nog niet terugbetaald in België. Wij willen graag de ouders van kinderen met CP ondersteunen in hun zoektocht naar deze therapieën, indien mogelijk ook financieel... wij willen cerebrale parese onder de aandacht brengen want het komt veel meer voor en heeft veel meer effect op veel gezinnen dan geweten is. Kortom wij willen er zijn emotioneel, financieel voor kinderen met CP en hun ouders want zij kunnen alle hulp gebruiken.

Bekijk dit goed doel