Comedy Parade

Ten voordele van Via Veneto vzw

Op 5 december 2019 organiseert de Algemene Studentenraad AP (ASAP) een fantastische comedy avond ten voordele van Via Veneto. Op onze parade zal je niemand minder dan Soe Nsuki en Jasper Posson aan het werk zien. Deze twee fantastische helden van het komische podium, zullen je een avond schenken waarbij lachen, gieren én brullen de bovenhand zullen nemen.
Alsof dat niet genoeg zou zijn, krijg je er ook eens een voldaan gevoel bij door het steunen van ons zeer aimabel goed doel.

Waarom dit goed doel?

De Algemene Studentenraad AP Hogeschool staat voor gelijke kansen in het hoger onderwijs voor iedereen.
Via Veneto steunt jongeren in hun zoektocht naar een integratie in de maatschappij en hoger onderwijs kan daar een grote rol in spelen. Daarom zal onze Comedy Parade in het teken staan van deze organisatie.

Via Veneto vzw

Opvang van kansarme en sociaal achtergestelde jongeren. Hen de mogelijkheid geven naar school te gaan, cursussen en opleidingen te volgen om later in onze maatschappij te kunnen werken . Hen begeleiden naar zelfstandig wonen en mee de eerste eigen verblijfsplaats in te richten . Hen actief begeleiden en bijstaan naar werk. sociale en culturele evenementen organiseren dat hen integratie bevordert . Administratieve en budgetbegeleiding. begeleiding naar sport/ dokter/ tandarts/ gezonde voeding/ gezonde levensstijl.

Bekijk dit goed doel