COMEDY FOR LIFE

Ten voordele van Centrum voor Integrale Jeugd- en Gezinszorg Sint-Jan Baptist

Lachen is gezond!
Onder dit motto organiseert de Kiekenstraat aka Centrum voor Integrale Jeugd- en Gezinszorg Sint-Jan-Baptist uit Gent een fantastische comedynight op zaterdag 14 december in het Gildenhuis te Melle!

Plan je graag nog een ontspannend avondje uit met het gezin voor de drukke kerstperiode van start gaat? Of geef je graag een pre-kerstcadeau aan iemand die je een warm hart toedraagt? Twijfel dan niet om tickets te kopen!

Ticket: €15
Sponsorticket: €10

Deuren: 19u
Comedy: 20u30

Vind ons evenement op facebook: https://www.facebook.com/KiekenstraatForLife/

Waarom dit goed doel?

We organiseren deze comedyavond omdat de Kiekenstraat prachtig werk levert en we deze organisatie een enorm warm hart toedragen.
Voor mensen, door mensen en met mensen, daar gaat de Kiekenstraat voor!

Centrum voor Integrale Jeugd- en Gezinszorg Sint-Jan Baptist

Het Centrum voor Integrale Jeugd- en Gezinszorg (CIJG) Sint-Jan Baptist is een vzw met 2 erkenningen.
Het Centrum voor Integrale Jeugdzorg (CIJ) is een voorziening van de Bijzondere Jeugdzorg. Het CIJ bestaat uit twee kinderwerkingen, een jongerenwerking, kamertraining, 3 modules CBAW en OCO-FLEX. In alle deelwerkingen staan contextbegeleiding en verblijf centraal.
In het Centrum voor Integrale Gezinszorg (CIG) staan zowel residentieel als mobiel de zorg en begeleiding van kwetsbare (aanstaande) jonge ouders en hun kinderen voorop. Er wordt vertrokken vanuit de krachten van het gezin om samen aan verantwoord ouderschap te werken. In onze organisatie worden het welzijn, de integriteit, veiligheid en ontwikkelingskansen van ieder individu vooropgesteld.

Bekijk dit goed doel