Comedy For Duchenne 3. David Galle + Deth Serious

Ten voordele van DUCHENNE PARENT PROJECT BELGIUM VZW

Voor het 3e jaar op rij spelen we met Deth Serious een show t.v.v. Duchenne Parent Project in het kader van De Warmste Week. We krijgen dit jaar MEGA support van de warme persoonlijkheid van "comedy casino cup" winnaar en BEVERGEM "bende van de roste" lid David Galle!!! Allen naar Jeugdhuis 't Kasseiken in Wachtebeke.

Waarom dit goed doel?

Vorig jaar zat ik in 1 van de reclamespots voor de warmste week en we hebben in die korte periode enorm veen support van Duchenne organisaties en patienten met een spierziekte.

DUCHENNE PARENT PROJECT BELGIUM VZW

Duchenne Parent Project Belgium wil de spierziekte van Duchenne bekend maken bij het publiek en fondsen inzamelen voor het wetenschappelijk onderzoek. Met de fondsen die we onder meer via de acties van Music for Life / De Warmste Week inzamelden steunen we diverse onderzoeksprogramma's aan onderzoekscentra in heel Europa en richtten we ook het onderzoeksfonds "Kan-GO!" (Kinderen en Adolescenten met Neuromusculaire aandoeningen) op aan de KULeuven.
Om onze doelen te bereiken werken we samen met en vinden we inspiratie bij de verschillende Duchenne Parent Projects van over de hele wereld. We zijn lid van de World Duchenne Organisation (WDO).
We zijn eveneens sterk verbonden met LittleO uit het Franstalige landsdeel en met het Duchenne Parent Project in Nederland.
Duchenne Parent Project is ook lid van RaDiOrg (Rare Disease Organisation), de vereniging voor zeldzame ziekten. We werken ook samen met Spierziekten Vlaanderen.

Bekijk dit goed doel