Com Service for Bednet

Ten voordele van Bednet

Com Service Geel veilt een elektrische step op https://www.facebook.com/ComServiceGeel/posts/2426358544139645 (alle info van hoe een geldig bod uit te brengen staat op de veiling op deze Facebook Post)

Waarom dit goed doel?

Ieder kind heeft recht op gepast onderwijs, ongeacht hoe, waar en in welke situatie dat kind zich mag bevinden.

Voor de aankoop van steeds meer computermateriaal voor dit groeiend aantal kinderen heeft Bednet nood aan financiƫle steun. Het geld dat Com Service wil inzamelen via deze veiling helpt dus om snel in te gaan op alle aanvragen voor zieke kinderen, zonder wachtlijsten.

Jullie maken zo mee het verschil voor zieke kinderen en jongeren.

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel