Collectebus

Ten voordele van THINK OUT-OF-THE-BOX

Ik ga in mijn buurt bij de zelfstandige ondernemers collectebussen zetten om centjes op te halen voor het goede doel.
Ook zal ik aan mijn vrienden en familie vragen of zij ook bij hun bakker of slager een collectebus willen plaatsen.

Waarom dit goed doel?

Ik ben zelf ouder van 1 van de jongeren en wil graag meer hulp kunnen inkopen zodat alle jongeren, wanneer wij er niet meer zijn, ze toch nog kunnen blijven wonen in hun vriendenhuis. 7 van de 12 jongeren staan nog steeds op de wachtlijst en de regering kan ons niet garanderen dat er ooit geld zal komen voor de hen. Zodoende kunnen we alle hulp en sponsoring gebruiken. Al onze buren willen ook een steentje bijdragen door bij de bakker of slager de collectebussen te vullen met rosse centjes.

THINK OUT-OF-THE-BOX

Je kind een mooi toekomstperspectief bieden. Welke ouder droomt daar niet van? Alleen is deze droom iets moeilijker te realiseren wanneer je kind een mentale beperking heeft.
Daarom hebben we als ouders de handen in elkaar geslagen.
In Schilde hebben wij een prachtige, volledig aangepaste accommodatie voor 12 andersvaliden gevonden, waar onze kinderen ongetwijfeld een mooie toekomst en een warme thuis zullen vinden.
Om dit alles mogelijk te maken en om het project verder uit te bouwen, hebben we uw financiële steun nodig. Slechts 5 van onze kinderen beschikken immers reeds over een zorgbudget. Deze worden solidair in gezet, maar zijn niet toereikend.
Alle giften, klein of groot zijn welkom.
www.thinkoutofthebox.be

Bekijk dit goed doel