Colac voor Muco

Ten voordele van Mucovereniging

We organiseren een warme avond voor de werknemers en familie/vrienden van Colac met hapjes en drankjes. We voorzien ook een aantal spelen zoals een springkasteel, tombola, ping pong wedstrijd, muziek voor muco etc. Alles ten voordele van het goede doel.

Waarom dit goed doel?

Colac bvba wil graag mensen die het moeilijk hebben een warm hart toedragen. Muco is moeilijke en kostelijke ziekte welke de levenskwaliteit van mensen incl. kinderen treft. We nodigen op ons evenement ook een kindje uit dat Muco heeft. We willen hem een leuke avond geven en tegelijk ook vele andere kinderen (en volwassenen) helpen door geld voor hen in te zamelen.

Mucovereniging

De Mucovereniging vzw is een vereniging van en voor mensen met mucoviscidose en hun families. Samen met de families, mucocentra en zorgverstrekkers zetten wij ons in voor een beter, langer en gelukkiger leven voor alle mensen met muco in ons land. Onze eerste prioriteit is dan ook de 1275 kinderen, jongeren en volwassenen met muco in ons land bij te staan in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte. Dit kan enkel dankzij jouw steun!

Bekijk dit goed doel