Cocon voor Coda poppetjes

Ten voordele van CODA

We verkopen unieke houten Cocon poppetjes die we zelf bewerken tot mooie witte of gouden exemplaren, al dan niet voorzien van vleugeltjes. De natuurlijke houten popjes zijn 9 cm hoog en hebben een diameter van 4 cm.

Bij je bestelling kan je voor de optie kiezen om een haakje toe te voegen zodat je de kerstboom dit jaar kan versieren met handgeschilderde Cocon poppetjes.

Waarom dit goed doel?

CODA heeft een bijzondere plaats in ons hart door de zorgen die zij het voorbije jaar gegeven hebben aan de papa van Mietje. Zij creëerden momenten met een gouden randje; herinneringen voor het leven.

Met onze "Cocon voor CODA" actie willen we iedereen deze (en alle volgende) feestdagen de kans geven om een geliefde die gemist wordt, toch een beetje bij hen te hebben. De houten poppetjes - in wit en goud, met en zonder vleugeltjes - symboliseren de periode dat CODA aanwezig is bij een familie.

Met hun zorgen biedt CODA een veilige Cocon voor de familie in een belangrijke periode in hun leven. We willen CODA graag financieel ondersteunen om hun zorgen verder waar te maken, om gezinnen en families bij te staan,... om momenten met gouden randjes te creëeren.

CODA

CODA vzw staat in voor het aanbod van palliatieve zorg in alle settings (van thuiszorg en dagcentrum over opname in de palliatieve eenheid Coda Hospice tot rouwbegeleiding na een overlijden) in de regio Noorderkempen - Noord Antwerpen. Tevens staat het Netwerk Palliatieve Zorg Noorderkempen in voor de sensibilisatie van professionelen en het brede publiek, voor de harmonisering van de initiatieven palliatieve zorg in de regio en voor de aangepaste vorming van professionals.

Bekijk dit goed doel