Cocktails for life

Ten voordele van Oxfam-Wereldwinkels

We verkopen de cocktail 'Carribean Redhead' ten voordele van Oxfam Wereldwinkels. De cocktail is gemaakt van eerlijke Apple-Ginger en Rum, samen met de zelfgemaakte en lokale Falernum van onze buurman cocktailbar 'Koks&Tales'. De cocktail wordt gelanceerd op onze jaarlijkse beurs 'cadeaudagen'! We serveren hem koud of warm.
We verkopen daarnaast ook cadeaupakketten met de ingrediënten en een receptenkaart waarmee je zelf aan de slag kan!
We bieden onze cocktail aan in verschillende Hasseltse Cafés!

Waarom dit goed doel?

Als vrijwilligers van Oxfam Wereldwinkel Hasselt starten we deze actie op om Partnerfonds Oxfam Wereldwinkels te steunen.
We willen hiermee eerlijke handel een extra duwtje in de rug geven, financieel en qua naambekendheid. Op die manier bouwen wij mee aan een eerlijkere wereld, zonder armoede, zonder kindslavernij! We helpen mee aan betere leef- en werkomstandigheden wereldwijd.
Met deze actie helpen we de producent in het Zuiden, maar ook de lokale handelaar. Onze cocktail steunt onze buurman-coctailhandelaar en brouwer met zijn zelfgemaakte Falernum en worden op die manier ook in de kijker geplaatst! Een wereldse cocktail uit Noord en Zuid voor een duurzaam en rechtvaardig handelsysteem!

Oxfam-Wereldwinkels

Oxfam-Wereldwinkels wil rechtvaardige regels voor de internationale handel. Want eerlijke handel geeft producenten in het Zuiden sterke eigen benen en draagt bij tot duurzame ontwikkeling.

Sommige van onze producenten werken in zo’n moeilijke omstandigheden dat extra steun welkom is. Het Partnerfonds van Oxfam-Wereldwinkels speelt in op ernstige en onverwachte situaties en helpt duurzame oplossingen te vinden voor structurele problemen bij onze meest kwetsbare partners.
Door jouw gift kan Oxfam-Wereldwinkels met veel enthousiasme blijven timmeren aan de weg naar duurzame economische ontwikkeling in het Zuiden.

www.oxfamwereldwinkels.be/partnerfonds

Bekijk dit goed doel