Cobracabana Festival

Ten voordele van Oranjehuis

Cobracabana is een festival voor jong en oud en zal doorgaan op 08 december in de ontwijde kerk van OLV Fatima in Heule. Deze herbestemde locatie schept heel wat mogelijkheden en past uitstekend in het verhaal van de warmste week.

Vanaf 11u kan je er terecht voor een ganse dag beleving met o.a.: foodtrucks, drinks, kindergrime, smeed demonstratie, workshop circus, ....

Voor de muziekliefhebbers is er 's avonds live muziek met
Het Onderspit (17h30)
Absynthe Minded acoustic (19h45)

Het dagprogramma is vrij toegankelijk voor iedereen, vanaf 11h00. Het avondprogramma, vanaf 17h00, is betalend (€40pp).

Tickets reserveer je via www.cobracabana.be/tickets of via tickets@cobracabana.be

Waarom dit goed doel?

Omdat wij erin geloven dat een positieve omgang de mensen ook een positieve vibe geeft, slaan we hiervoor met enkele partijen de handen in elkaar.
Deze partijen zetten zich dagelijks in om telkens een unieke beleving te creëren. Dit steeds met respect voor gebouw, omgeving en mens.

Oranjehuis

Vzw Oranjehuis werkt dag aan dag met kinderen en jongeren die het moeilijk hebben. We gaan met hen en hun context op pad om weer hoop en perspectief te vinden in het leven. We doen dit met hart en ziel, met veel enthousiasme en een groot geloof dat het anders kan. Wie ons een bezoekje wil brengen, is welkom. Ook kinderen, jongeren en/ of gezinnen die mee willen doen in onze werking, zijn van harte welkom op de open boerderij de Heerlijkheid! Of kunnen mee op kamp of op één van de ervaringsgerichte ouder-kind weekends! Misschien tot ziens!!

Bekijk dit goed doel

Video's