C(M)ocktail-actie - Sint Jan

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

We bieden leerlingen van het vijfde en het zesde leerjaar en de leerkrachten op onze school de mogelijkheid aan om een lekkere alcoholvrije mocktail te bestellen. Onze leerlingen van het zesde leerjaar maken deze cocktails zelf.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen voor dit goede doel, omdat wij met de leerlingen van onze school iets willen doen voor kinderen. Wij weten uit vorige ervaringen dat het geld dat aan dit goede doel besteed wordt, ook goed terecht komt.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel