Club 33 - 24 uur spinningmarathon

Ten voordele van Levedale vzw

We zijn een fietsclub uit Meise-Wolvertem namelijk Club 33 of ook wel 'De Rodal' genoemd. We starten vrijdagavond om 20u en eindigen zaterdagavond om 20u. We gaan trachten 8 spinningfietsen in 'beweging' te houden gedurende 24 uren. Hiervoor hebben we 192 mensen nodig die elk 1 uur spinnen. Iedere deelnemen zal voor de huur van de fiets 50 € per uur betalen.
Bijkomend gaan we 12 DJ's ambiance laten maken om de spinners te motiveren en de supporters te laten swingen.
Deze actie zal doorgaan in de plaatselijke 'sportschuur' waar de supporters dus een drankje kunnen nuttigen. Een aantal vrijwilligers zorgen voor een hapje voor de spinners die hiervoor eventueel een vrijwillige bijdrage kunnen geven.
We organiseren ook nog de virtuele wedstrijd namelijk de beklimming van de Muur van Geraardsbergen in 3 klassementen (Jongeren, Vrouwen en Mannen). We voorzien een mooie prijs voor de winnaar van elk klassement.

Waarom dit goed doel?

We zijn een fietsclub uit Meise Wolvertem en wensen graag een locale vzw te steunen. Hierbij komt dat een aantal personen van onze club een directe band hebben met deze organisatie.

Levedale vzw

vzw Levedale maakt deel uit van de sector van de voorzieningen en diensten voor mensen met een beperking.
Meer specifiek zijn wij een woon- en dienstverleningscentrum voor volwassenen met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking. Het is een bewust kleinschalig initiatief met een regionaal karakter, met vestigingen in Meise, Merchtem, Grimbergen en Londerzeel.
De bewoners en cliënten worden ondersteund vanuit een emancipatorische manier van denken en werken. Wij gaan er van uit dat elke persoon met een beperking en volwaardige medeburger van de samenleving is. Onze bewoners en cliënten krijgen de mogelijkheid om vorm en inhoud aan hun leven te geven, rekening houdend met hun ontwikkelingsniveau en draagkracht.

Bekijk dit goed doel