Clothes and Clouds - Closet sale

Ten voordele van Boven De Wolken

Dames, tijd voor de grote schoonmaak in je kleerkast!
Op zondag 15 december organiseren we een tweedehandsverkoop voor dameskledij. Wie graag deelneemt, kan een tafel reserveren voor 10 euro via ClothesAndClouds@hotmail.com. Opgelet! De plaatsen zijn beperkt. Ben je op zoek naar koopjes? Heb je zin in gezelligheid met taart en koffie? Liever een cava of een biertje? Kom dan zeker eens even langs!
De opbrengst van de inschrijvingen, de taart en de bar gaan integraal naar het goede doel "Boven de wolken".

Waarom dit goed doel?

We kiezen dit goede doel voor Marlo. Silke en Tom hebben veel steun gehad aan Boven De Wolken toen ze deze zomer afscheid moesten nemen van hun zoon Marlo.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel

Video's