Closet Sale ten voordele van CRIG

Ten voordele van CRIG-fonds

We organiseren een closet sale. We vragen aan vrienden om kleren te schenken die ze zelf niet meer dragen. Het gaat om kleren voor alle geslachten. Er zullen ook handtassen, juwelen, sjaals, schoenen,... te koop zijn. Ook zorgen we voor heerlijke pompoensoep (in het thema van Halloween), cakejes, koekjes en nog veel meer lekkers ten voordele van kankeronderzoek.
Shoppen, eten, een gezellige namiddag beleven en dat allemaal ten voordele van het goede doel, wat wilt een mens nog meer?

Waarom dit goed doel?

Wij zijn geneeskundestudenten. Tijdens onze opleiding zijn we al vaak in contact gekomen met patiënten die kanker hebben. Vele mensen kunnen jammer genoeg nog niet geholpen worden, daarvoor is nog veel onderzoek nodig. Graag zouden we bijdragen aan het vinden van nieuwe inzichten rond kanker.

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel