Closet sale for life

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Wij organiseren binnen UNILIN een kledijverkoop ten voordele van kotk. Concreet zal iedereen die dit wenst kledij kunnen binnenbrengen die hij/zij niet meer aandoet en dan wordt dit verkocht voor een prijsje. De opbrengst wordt vervolgens gestort naar kom op tegen kanker en de kledij die niet verkocht werd wordt geschonken aan een goed doel.

Waarom dit goed doel?

Iedereen kent wel iemand die vecht/gevochten heeft tegen kanker. Wij willen ons steentje bijdragen om dit te verminderen.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel