Closet Sale

Ten voordele van De Wissel

Ligt dat designer shirt al maanden stof te vangen in jouw kast of krijg je die prachtige jurk niet meer aan? Geef ze een tweede leven en breng ze binnen voor onze closet sale.

Binnenbrengen kan van maandag 4 november tot en met zaterdag 30 november:
* van maandag tot vrijdag tussen 9u en 16u30 in het huisvandeMens (hoek Molenborre/Arkenvest)
* op zaterdag tussen 9u30 en 17u30 in de Oxfam Wereldwinkel (Ninoofsesteenweg 5)

Maar kom zeker ook eens langs tijdens de verkoopsdagen van 5 tot en met 8 december om dat mooie kledingstuk aan een laag prijsje te scoren en zo het goede doel TeJo (www.tejo.be) te steunen! Je kan ondertussen ook in je pen kruipen voor de Schrijfmarathon van Amnesty International en genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Welkom!

Openingsuren closet sale:
* donderdag 5 december: 9u tot 16u30
* vrijdag 6 december: 9u tot 1!u30
* zaterdag 7 december: 13u tot 18u
* zondag 8 december: 13u tot 18u

Breng ons zeker een bezoekje! Tot dan!

Waarom dit goed doel?

De Music for Life actie wordt binnen deMens.nu georganiseerd vanuit de werkgroep Jongeren. We gingen per provincie op zoek naar een initiatief dat jongeren ondersteunt. Dat de Wissel daarbij ook aandacht heeft voor jongeren in kwetsbare situaties, ligt volledig in de lijn van het jaarthema 2019 van deMens.nu: denk voor jezelf, zorg voor elkaar!

De Wissel

De Warmste week van de Wissel staat volledig in het teken van het bestendigen en uitbouwen van de Troubadours-werking.

Troubadours is een muzikale jonge bende die ontroert, laat glimlachen of doet dromen. Gepassioneerd zingen deze jongeren uit vaak kwetsbare situaties over wat hen bezig houdt. Ze wekken bewondering en zijn kritisch over de wereld. Ze geven zich helemaal voor een groot en klein publiek.

***Een eigen rubriek bij Iedereen Beroemd***
Vanaf 5 september om 19.40 op Eén maak je tien donderdagen lang de opnames van een nummer mee, inclusief het verhaal dat er achter zit.

***Release eerste album - 30.11.2019***
Zaterdag 30 november komt deze jonge bende naar Leuven om hun nieuwe album live te spelen in Het Depot. De 10 nummers vol eerlijke ontroering zijn vanaf dan ook beschikbaar op cd, download en stream.

***Volg Troubadours online***
Website www.troubadours.be
Facebook www.fb.com/troubadours.troubas

Bekijk dit goed doel