Clintimmo houdt je warm

Ten voordele van VOEDSELHULP OVERIJSE vzw

Wij verkopen sweaters om je warm te houden tijdens de koude dagen. De opbrengst hiervan gaat integraal naar VZW Voedselhulp Druivenstreek. Zij kopen hiermee onder andere: voedsel, kleding, schoenen, beddengoed, keukengerei, babybenodigdheden, kleine gebruikstoestellen, speelgoed, dierenvoeding en schoolbenodigdheden.

Wil je ons graag steunen?
De sweaters kunnen aangekocht worden bij ons op kantoor te Overijse, meer bepaald: Brusselsesteenweg 415. Je kan er ook bestellen door een mailtje te sturen naar: dewarmsteweek@clintimmo.be.

Kom zeker eens langs op zondag 8 december tussen 15 uur tot 21 uur op de Wintermagie in Overijse. Hier verkopen wij naast onze sweaters ook heerlijke muffins en American cookies.

Waarom dit goed doel?

De Druivenstreek staat bekend als een mooie en welvarende streek. Toch zijn er jammer genoeg veel gezinnen die het met heel wat minder moeten doen. Dit weerhoudt families om allerlei dingen te kunnen die voor ons van vanzelfsprekend lijken. Met onze actie willen wij dit topic meer bespreekbaar maken en deze families helpen in hun basisbehoeften.

VOEDSELHULP OVERIJSE vzw

Ons doel is de verdoken armoede op te sporen en behoeftige personen levensnoodzakelijke goederen, immateriële en materiële hulp te verschaffen en dit in eigen streek. Wij helpen mensen uit Overijse, Hoeilaart, Huldenberg en Tervuren. Deze mensen krijgen bij ons gratis, voedsel, kleding, schoenen, beddengoed, keukengerei, babybenodigdheden, kleine gebruikstoestellen, speelgoed, diereneten, schoolbenodigdheden enz... .Alle vrijwilligers werken gratis. Wij werken nauw samen met de vier OCMW's en het CAW Halle-Vilvoorde door middel van afsprakennota's. In 2015 hebben wij aan 947 mensen 33.000 kg voedsel en 8.000 kg kleding gegeven.

Bekijk dit goed doel