Climb a Tree - The Last Show

Ten voordele van BOS+ Vlaanderen

De bandleden van voormalige coverband Climb a Tree uit Deinze hadden al langer het idee om na jaren stilte terug een optreden te geven. Veel vrienden, collega's, familieleden hadden ons in het verleden nooit zien optreden. De Warmste Week gaf ons het perfecte excuus om deze reünie in gang te zetten.
Op 20 december spelen wij een allegaartje van gecoverde nummers, zowel uit ons oude repertoire alsook nieuwe muziek, in Herberg De Avonden in Zulte.
Donaties die tijdens dit optreden verzameld worden gaan voor 100% naar Bos+ Vlaanderen, een organisatie die instaat voor het beschermen en beplanten van onze Vlaamse bossen.

Waarom dit goed doel?

Aangezien onze bandnaam 'Climb a Tree' is, en wij allemaal redelijk groene jongens zijn, wouden wij sowieso een boom-gerelateerd goed doel steunen. Bos+ geeft perfect weer waar wij waarde aan hechten, nl. het beschermen en aanplanten van bossen in ons steeds meer gebetonneerd Vlaanderen.

BOS+ Vlaanderen

BOS+ vindt dat bossen van cruciaal belang zijn, voor iedereen: dieren, planten én mensen. Bossen zuiveren onze lucht, zetten ons aan tot bewegen en zijn de ideale plaats om het jachtige leven even te vergeten. Jammer genoeg is er in Vlaanderen te weinig bos, en verdwijnt er ook wereldwijd nog steeds te veel bos. BOS+ wil in eerste plaats bestaande bossen beschermen en het duurzaam beheer ervan promoten. We werken onder andere aan de aanleg en inrichting van speelbossen en stadsbossen, het toegankelijk maken van bos, het klimaatbossenfonds, herbebossingsprojecten in de tropen, …

Bekijk dit goed doel