Climatrix steunt De Droomboom

Ten voordele van De Droomboom vzw

Wij, bij Climatrix, vinden dat we niet alleen warmte moeten verkopen, maar ook warmte mogen schenken aan mensen (of dieren) die om een of andere reden uit de boot vallen of het moeilijk hebben.

Het lag dan ook voor de hand dat wij ons zouden engageren voor de Warmste Week, de jaarlijkse actie van Studio Brussel om geld voor goede doelen in te zamelen. We schenken namelijk 2 eurocent per verkochte meter buis van onze vloerverwarming aan De Droomboom tijdens de maand november.

Waarom dit goed doel?

 Uniek aan het project is dat het is opgericht door ouders van de buurt (Berkenbos in Heusden-Zolder) zelf en volledig draait op vrijwilligers.  Dat willen wij graag ondersteunen!

De Droomboom vzw

Vzw De Droomboom wil vrijetijdsbesteding toegankelijk maken voor ALLE kinderen van 0 tot 12 jaar in de wijk Berkenbos. De kinderen kunnen kiezen voor de tekenacademie, muziek, Franse of Chinese taalinitiatie, woord, techniek, boksen of circustechnieken! Samen met misic for Life willen we dit aanbod laagdrempelig mogelijk maken zodat elk kind zijn talenten kan ontdekken en zelfvertrouwen ontwikkelen om zo sterker in het leven te kunnen staan. Door ouders te betrekken proberen we meer verbinding in de wijk te stimuleren. Uniek aan ons project is dat het is opgericht door ouders van de buurt zelf en het volledig draait op vrijwilligers. Samen hopen we kinderkansarmoede te bestrijden!

Bekijk dit goed doel