CKG Betlehem verkoopt agendahoesjes

Ten voordele van CKG Betlehem

Samen met de medewerkers van het CKG organiseren we een naaivoormiddag op 22/10/2019. De agendahoesjes die we daar maken, verkopen we aan alle collega's van het CKG, de personeelsdienst en bij uitbreiding aan jeugdzorg emmaus.

Waarom dit goed doel?

Het CKG zet erop in dat kinderen die in de leefgroep verblijven, zoveel mogelijk naar hun eigen school kunnen blijven gaan. Daarom wilt het CKG graag een kinderwagen aankopen waarmee je 6 kinderen kan vervoeren. Aangezien de leefgroep voornamelijk bestaat uit jonge kinderen, zou deze goed besteed worden.
Het geld dat we ophalen met deze inzamelactie, zou besteed worden aan de aankoop van deze kinderwagen.

CKG Betlehem

Het CKG verleent zorg aan alle gezinnen met jonge kinderen tussen O en 12 jaar die moeilijkheden ervaren of vragen hebben betreffende de opvoeding van hun kind(eren).
Er zijn ook kinderen die bij ons verblijven. Wij willen hen graag jaarlijks een vakantieweek vol leuke activiteiten gunnen.
We werken ook aan een nieuw co-housingproject waar we verblijf en ondersteuning bieden aan tienerouders om nadien samen met hun baby alleen te kunnen wonen. Hiervoor werken wij samen met andere organisaties.

Bekijk dit goed doel