Cisco Belgium for Nasci VZWI!

Ten voordele van NASCI vzw

Samen met een 8-tal Cisco België-collega's meedraaien in de dagelijkse werking van Nasci VZW door het helpen met sorteren en samenstellen van kledingpakketten voor hulpbehoevende kansarme vrouwen en kinderen en geboortepakketten voor zwangere vrouwen.

Waarom dit goed doel?

Na een persoonlijk bezoek aan Nasci VZW in het kader van vrijwilligerswerk waartoe Cisco Belgium zijn werknemers de mogelijkheid biedt, geraakt door de passie en toewijding waarmee Nasci VZW zich inzet voor hulpbehoevende kansarme vrouwen, moeders en zwangere moeders.

NASCI vzw

NASCI vzw biedt concrete hulp aan noodlijdende kansarme moeders met kinderen die helemaal geen of slechts een minimaal inkomen hebben. We reiken alleen- en aanstaande moeders en gezinnen, die zich in een precaire situatie bevinden, de tools aan om uit de armoede en het sociaal isolement te breken.
In Brussel leeft 1 kind op 4 in armoede en daarom is alle hulp om kinderarmoede en sociale uitsluiting te bestrijden meer dan welkom. NASCI is letterlijk en figuurlijk de laatste reddingsboei voor moeders die nergens anders voor hulp in het reguliere circuit terecht kunnen. Het welzijn van kinderen is onze primaire doelstelling.

Bekijk dit goed doel