"circulaire" warme kerstversiering

Ten voordele van Stal Deyaert VZW

Onze groep "gesprekstof" is ontstaan in het voorjaar van 2019. Dames (voorlopig nog geen heren) die graag handwerken komen elke eerste maandag van de maand samen om leuke dingen te haken of breien en te leren van elkaar. Ons groepje is ontstaan op het Nieuw Zuid in Antwerpen en draagt zeker bij tot de sociale ontwikkeling van onze wijk.
Samen hebben we geknutseld, gebreid en gehaakt voor de Warmste Week.
We maken houten kerstbomen uit afgedankt hout, die we dan versieren met ponponnen uit wolresten gedroogde appelsientjes, zelf gezochte dennenappels, snoeihout etc .
We haken/breien ook hartjes, denneboompjes etc. met overschotjes van wol en katoengaren. We bekleden glazen yoghurtpotjes met gehaakte en gebreide hoesjes. De kringwinkel is hierbij een bron van herbruikbare artikelen.
Alles wordt verkocht op de eerste Nieuw Zuid Kerstmarkt.

Waarom dit goed doel?

Dit doel spreekt onze groep "Gesprekstof" aan omdat liefde en warmte belangrijk zijn in ieders leven. De aaidieren zullen zeker bijdragen tot het geluk van jong en oud. Een goede verzorging en een warme stal zijn dan ook belangrijk voor de dieren.

Stal Deyaert VZW

Wij zijn een kleine vzw die met ons project aaidieren mensen jong en oud willen laten genieten van het "geluk" om de liefde van een dier te voelen . Dat kan zowel in een rusthuis, daginstelling, zorgverblijf ,school als bij de mens thuis zijn .
Omdat wij vinden dat mensen met een zorgje meer al kosten genoeg hebben werken wij er steeds naar om dit gratis aan te bieden .
Onze vzw is enorm fier dat wij reeds drie jaar op rij de familiedag van Cliniclowns hebben mogen opvrolijken met een knuffelboerderij.
Met jullie hulp kunnen wij meer mensen een lach op het gezicht toveren .

Bekijk dit goed doel