Circles for Life - winterkransen

Ten voordele van Vereniging voor Kleine Superhelden vzw

Jullie kunnen weer volop kransen bestellen.
Leuk aan de voordeur of voor het raam. Perfect als smaakvolle groene noot op de feesttafel. Of wat dacht je van nonchalant stijlvol neergezet tegen de muur...
En meer dan origineel als attentie.
Héél véél mogelijkheden.
Ik hou het graag minimalistisch en ga aan de slag met eucalyptus en andere groenmaterialen die mooi indrogen. Mag het toch wat meer zijn of wil je een specifieke kleurtoets? Op vraag maak ik het graag ook eens wat bonter.
Ik vind het belangrijk om de krans nog liefst dezelfde dag bij de koper te krijgen. Dat geeft het mooiste resultaat. Zo kan het indroogproces starten op de plaats waar de krans komt te hangen, liggen of staan. Ik bekijk graag met jou hoe we dat realiseren.

Heb je een bepaalde dag/gelegenheid op het oog waarop je de krans nodig hebt, laat het tijdig weten en dan reserveer ik tijd.

Snel bestellen maar.
Mijn groene vingers kriebelen...

Waarom dit goed doel?

Begin juni werd mijn nichtje Marilou geboren. Misschien ietsje vroeger dan verwacht maar met 37 weken toch al helemaal klaar ter wereld te komen. Enkele uren na de geboorte vielen mijn zus en haar man van hun roze wolk want dat kleine meisje bleek toch een 'klein défautke' te hebben. Van de materniteit verhuisde ze dus naar de Neonatologie.
Zo brak een hectische periode aan met onderzoeken, sondes, operaties, bang afwachten en over en weer naar huis rijden. En kleine broer was er natuurlijk ook nog.
Het dagboekje van de vereniging voor Kleine Superhelden bood ondersteuning en nu is het een tastbare herinnering aan hoe sterk Marilou is en hoe sterk ze samen als koppel zijn. Sterk, als superhelden.
Om het dagboekje, de knutseldozen... aan zoveel mogelijk ouders van de kleine helden die op Neonatologie terecht komen te kunnen geven en om zo ook voor hen de herinnering aan een intense periode tastbaar te maken, kan de Vereniging voor Kleine Superhelden onze steun goed gebruiken!

Vereniging voor Kleine Superhelden vzw

De Vereniging voor Kleine Superhelden maakt dagboekjes voor alle kindjes die op de neonatologie verblijven. Zowel te vroeg geboren kindjes als kindjes die extra zorgen nodig hebben krijgen dit dagboekje. Hiermee proberen we een mooie herinnering te creëren aan een erg bewogen periode.

Daarnaast schenken we via onze website gratis pakketten waarin een aangepast dagboekje zit, stempelkussen, een balpen, knutselpapier, mijlpaalstickers, etc ... Kortom alles wat je nodig hebt om het dagboek van je Kleine Superheld om te toveren tot een prachtige herinnering.

Bekijk dit goed doel

Video's