ChristmasWalk + As Christmas as you can be

Ten voordele van Hart voor Handicap/de Genereuzen vzw

Tijdens de lunch werd er een Kerstwandeling georaniseerd. Voor €5 konden collega's deelnemen. Ook werden er op dat moment hotdogs en cupcakes verkocht in het bedrijf.
Medewerkers werd gevraagd om te komen werken in dresscode "As Christmas as you can be". Per persoon ging er 1 euro in de pot.

Waarom dit goed doel?

Een mooi doel waarmee we als Mediahuis al langer een link hebben. Daarom schenken we ook deze centjes aan hen.

Hart voor Handicap/de Genereuzen vzw

Hart voor Handicap bouwt aan een wereld waar inclusie van personen met een beperking de norm is. Er vanzelfsprekend bijhoren, samen leven, wonen en werken, daar gaan wij voor.
Hoe doen wij dat? Wij nodigen mensen uit om samen leuke dingen te doen: naar een festival gaan, koken, shoppen, bewegen, ... En dat smaakt naar meer, zodat contacten duurzaam worden.
Daarom heeft Hart voor Handicap in 2018 de Genereuzen gelanceerd, een nieuwe beweging die mensen met en zonder beperking uitnodigt om samen op te trekken. En in 2019 3 activiteiten georganiseerd die mensen met en zonder beperking samen brengt: de Genereuze festivals, 10000 Genereuze km's en een vriend voor de zomer. Tot er vanzelfsprekend bijhoren de normaalste zaak wordt voor iedereen.

Bekijk dit goed doel