Christmas joy for life

Ten voordele van Te Gek!?

Er zullen allerhande spulletjes verkocht worden die handgemaakt zijn en doen verlangen naar kerst. Dit gaat van kaartjes tot kerstboomhangers, versiering voof op cadeautjes... kortom de kleine dingen die een glimlach kunnen toveren op het gezicht van mensen, ook al gaan ze door een moeilijke periode.

Waarom dit goed doel?

Ik kies voor Te Gek!? Omdat ik het afgelopen jaar van heel dicht meegemaakt heb bij mijn vriend hoe psychische problemen een impact kunnen hebben op het leven en met hoeveel onbegrip er gereageerd wordt als het om een jongere persoon gaat.

Ik wil er graag aan kunnen meewerken om psychische problemen bespreekbaar te maken en zo de kennis bij de bevolking erover te vergroten. Met mijn steun hoop ik dat de organisatie misschien net dat beetje meer heeft om een extra duwtje te kunnen geven.

Te Gek!?

Te Gek!? is een initiatief dat geestelijke gezondheid bespreekbaard wil maken in Vlaanderen. Selah Sue is meter van het project, Guy Swinnen is onze peter.
Over geestelijke gezondheid en psychische problemen wordt amper gepraat, terwijl ongeveer één op vier personen in België ermee te maken krijgt. Het overkomt niet alleen anderen maar ook onszelf, onze kinderen, ouders, familie, vrienden, buren, kennissen... En toch wordt er nog steeds met mondjesmaat over gepraat.
Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het wil geestelijke gezondheid bespreekbaar maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

Bekijk dit goed doel