Christmas in Blue

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

In het kader van de warmste week organiseren wij met ons koor van Bellegem een Kerstconcert. Dit jaar treden we niet zelf op maar hebben we één van de beste koren van Vlaanderen uitgenodigd. Het koor Con Cuore uit Waregem brengt in onze kerk in Bellegem een sfeervol kerstconcert onder de titel ‘Christmas in Blue’ en dit samen met 3 jazzmuzikanten.
Dat Con Cuore niet zomaar een gewoon koor is, bewijzen de vele prijzen die ze wonnen . Het koor won onder andere al drie keer de eerste prijs op het Provinciaal korenfestival en behaalde onlangs nog de eerste prijs in de Lieven Duvosel wedstrijd in Sint-Martens-Latem.
Kaarten voor dit concert kosten € 12,- in voorverkoop en € 15,- aan de deur.

Waarom dit goed doel?

We zijn de voorbije een aantal leden verloren aan deze smerige ziekte. Daarom willen we onze steun verlenen aan dit goed doel.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel