Christmas for dogs

Ten voordele van vzw helping dogs

We geven tijdens het weekend van 13 dec een kerstmarkt in onze winkel. Hier mocht zeker en vast een goed doel voor de warmste week niet ontbreken. We gaan honden speeltjes (duurzame en gerecycleerde speeltjes) en gepersonaliseerde artikelen verkopen, zoals reflecterend jasje, dekentjes,...
Ook een kerstshoot met leuke foto kan genomen worden van u viervoeter.
De opbrengst van deze artikelen gaat volledig naar helping dogs.

Wenst u helping dogs te steunen maar heeft u de producten niet nodig dan kan u gerust tijdens het weekend van 13 december een gift komen brengen.

Waarom dit goed doel?

Fantastische werking, wij zelf zijn dierenvrienden maar hebben het zelf niet voor die klassieke hokken in asiels

vzw helping dogs

VZW Helping Dogs is een non-profit organisatie die zich inzet voor honden in Belgiƫ die door omstandigheden een nieuwe thuis zoeken.Typerend aan onze werking is dat wij geen hokken hebben. Wij werken met enthousiaste opvanggezinnen. Doordat de honden tijdelijk ondergebracht worden in een warm gezin met de nodige kennis en liefde voor honden, wordt de stress bij het dier sterk gereduceerd.

Wij geloven in een duurzame herplaatsing. Dit houdt in dat we de juiste match zoeken. Doordat kandidaat adoptanten zorgvuldig gescreend worden, vermijden we dat een hond na de adoptie opnieuw moet herplaatst worden als gevolg van een verkeerde beslissing. Zo gaan we voor GELUKKIGE HONDEN & GELUKKIGE (nieuwe) EIGENAREN !

Bekijk dit goed doel