Christmas Carols for Life

Ten voordele van Maud & Co

Het showkoor Line-Up nodigt jong en oud van harte uit om te komen luisteren naar haar gloednieuw kerstrepertoire. Kom mee genieten van de gezellige kerstsfeer van de Winterbar in Antwerpen!
Afspraak aan het Steenplein in Antwerpen op zaterdag 14/12 om 14u. Er worden 2 optredens voorzien met een pauze van 30 minuten.

Het evenement is gratis maar vrije bijdragen zijn welkom en worden integraal geschonken aan vzw Maud&Co.

Waarom dit goed doel?

Maud&Co kiest voor een inclusieve begeleiding van jongvolwassenen met een beperking en geeft hen zo de kans om hun droom te verwezenlijken! Het showkoor Line-Up geeft hen zingend een duwtje in de rug.

Maud & Co

Maud&Co is een cohousing project voor jongvolwassenen met een beperking. Een fijn plekje hebben voor jezelf waar je verder mag groeien tot volwassene. Waar je uitgedaagd wordt je verder te ontplooien. Een gezellige thuis waar je lekker kan eten en kan samen zijn met vrienden. Waar je iets kan betekenen voor anderen in de vorm van een zinvolle inclusieve dagbesteding. Waar je tijd krijgt om tot rust te komen. Al deze basisprincipes bundelt Maud&Co in één totaalproject. Het belangrijkste basisprincipe van Maud&Co is de inclusiegedachte: vertrekken vanuit de mogelijkheden van jongeren.

Bekijk dit goed doel

Video's