Chocomousse/cupcake

Ten voordele van De Kompanie

Chocomousse ( 150ml) aan 2 euro per stuk
cupcake natuur 1 euro per stuk
Minstens 48 uur op voorhand bestellen!
Via andriesmichiels@hotmail.be

Waarom dit goed doel?

Omdat mijn schoonbroer daar sinds 2 jaar zich goed in zijn vel voelt. Zodat hij ook met zijn autisme zijn dagen zinvol kan invullen door te puzellen, snoezelen, kaarsen maken, ... en zoveel meer! En dat we hopen dat ze met de nieuwbouw snel kunnen starten om de dagwerking nog verder uit te bouwen en natuurlijk dat hij daar samen met de andere jongeren kan wonen in een huiselijke sfeer met de nodige zorgen. Prachtig ouder project dat al enkele jaren opgestart is! Blij dat we hier aan kunnen meehelpen!

De Kompanie

ATELIERWERKING en WOONPROJECT
Vzw DE KOMPANIE

vzw De Kompanie is enerzijds een inclusief creatief atelier voor jongeren met een fysieke, mentale en/of visuele of auditieve beperking vanaf 14 jaar. We doen creatieve activiteiten maar gaan evengoed zoals andere jongeren eens naar de cinema of sluiten aan bij activiteiten van de stad. Inclusie van onze jongeren in de maatschappij is voor ons het uitgangspunt.

Anderzijds is vzw De Kompanie ook (een groep ouders) die voor deze jongeren een woonproject aan het realiseren zijn zodat zij op hun eigen manier een eigen plekje kunnen hebben in Woonproject De Kompanie. Onze bouwgrond is bouwrijp ! Architect en team is volop bezig. Start bouw najaar 2019 begin 2020. Nu nog wat mooie acties en gulle schenkers en we kunnen nog beter dit droomproject waarmaken voor onze jongeren met een beperking.

Aangezien onze atelierwerking alsook ons woonhuis niet gesubsidieerd worden zijn wij dus heel erg blij met al jullie acties groot of klein !

Bekijk dit goed doel