Chocomousse for Life

Ten voordele van Schoonderhage vzw

Samen met de ganse familie Van den Houwe maken we verse chocomousse die we verkopen aan iedereen die wil. We maken reclame via mail, facebook en ook de mond aan mond reclame doet zijn werk.
We starten onze actie tijdens het weekend van 29,30 november en gaan door de drie weekends die daarop volgen. Op zaterdag 21/12 sluiten we onze actie af in onze 'Warmste garage' , waar we een laatste keer de bestelde chocomousse zullen verdelen en er tegelijk een warme, gezellige avond van maken samen met medewerkers en iedereen die onze actie steunt.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen voor Schoonderhage, Dagcentrum Lebeke omdat een nicht van ons daar wekelijks 4 dagen verblijft en zich daar heel goed voelt.

Schoonderhage vzw

Schoonderhage is een vereniging die voorziet in ondersteuning van mensen met een mentale beperking. Schoonderhage is erkend door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) als vergunde zorgaanbieder binnen de persoonsvolgende financiering.

Er wordt zorg en ondersteuning geboden onder de vorm van dagbesteding en/of woonondersteuning aan mensen met een mentale handicap en eventueel bijkomende fysieke, emotionele en sensoriƫle ondersteuningsnoden.

Schoonderhage werkt kleinschalig en inclusief via diverse projecten verspreid over de regio's Ninove, Aalst, Denderleeuw en Herzele.

Bekijk dit goed doel