Chocomelke en gluhwein "on the go"

Ten voordele van Oranjehuis

De opbrengst van de verkoop van de warme chocomelk en de gluhwein gaat naar de warmste week. Niet alleen de familieleden en onze bewoners kunnen die dag genieten, ok de honderden wandelaars van de warmste urbain walk, die vertrekt en aankomt in hoeve de Heerlijkheid. Kinderkoor dde "klik klaks" zorgt in de namiddag voor de muzikale omkadering van het geheel. Gezien de wandelaars op doortocht zijn door ons woonzorgcentrum is het chocomelk en gluhwein "on the go". Op donderdag sluiten we ons met een rolstoelfiets en een tandem aan bij de groep van Roesalare om damen met een aantal bewoners onze centjes te komen binnenbrengen op Kortrijk weide.

Waarom dit goed doel?

Jaarlijks houden we met de sneukeltochten van ons woonzorgcentrum "ter melle" halt in hoeve de heerlijkheid te Heule. We hebben gezien en gemerkt hoe waardevol de hoeve is voor de mensen van oranjehuis. De "warmste urbain walk" start en eindigt aan de heerlijkheid en passeert op zaterdag ook door ons rusthuis. Wij willen die dag ook ons steentje bijdragen.

Oranjehuis

Vzw Oranjehuis werkt dag aan dag met kinderen en jongeren die het moeilijk hebben. We gaan met hen en hun context op pad om weer hoop en perspectief te vinden in het leven. We doen dit met hart en ziel, met veel enthousiasme en een groot geloof dat het anders kan. Wie ons een bezoekje wil brengen, is welkom. Ook kinderen, jongeren en/ of gezinnen die mee willen doen in onze werking, zijn van harte welkom op de open boerderij de Heerlijkheid! Of kunnen mee op kamp of op één van de ervaringsgerichte ouder-kind weekends! Misschien tot ziens!!

Bekijk dit goed doel