Chocomelk & cake op de Chiro!

Ten voordele van Beire Cool

Deze zondag (08/12) verkopen we met Chiro Malegijs warme chocomelk en versgebakken cake op de Chiro, zowel tijdens de pauze aan onze leden als na de Chiro (om 17u) aan ouders en sympathisanten! Kom dus zeker even gezellig bijpraten en steun het goede doel.
De winst van deze actie gaat naar ‘Vzw Beire Cool’.

Waarom dit goed doel?

Wij als Chiro werken het hele jaar door met kinderen en jongeren en wilden dus graag een organisatie steunen die zich op deze doelgroep richt.
Dit goed doel leunt ook nauw aan bij wat wij zelf proberen te doen, namelijk kinderen een leuke tijd laten beleven, zonder zorgen en waarin spelen centraal staat!

Beire Cool

Vzw Beire Cool is een organisatie van 4 enthousiaste dames die oa. jaarlijks een vakantie voor kinderen die in kansarmoede leven wil organiseren.
Onze droom is om deze kinderen een weekje zorgeloos, gewoon kind te laten zijn tijdens een beire coole vakantie met leeftijdsgenootjes. Een vakantie vol leuke herinneringen om mee te nemen naar de eerste schooldag! Maar we dromen nog meer. Door tal van activiteiten willen we deze kinderen hun mooie talenten laten ontdekken en hen op deze manier laten verder groeien in hun eigen authenticiteit en zelfvertrouwen en mogelijks ons steentje bijdragen in de ontwikkeling tot veerkrachtige kids.

Bekijk dit goed doel