Chocolate Christmas Balls

Ten voordele van De Kantel vzw

Bij ons kan je heerlijke knapperige chocoladebolletjes kopen voor 2,5 euro per zakje. Ze zijn te verkrijgen in 3 smaken: witte, bruine en zwarte chocolade.

Waarom dit goed doel?

Wij als kleuterleidsters komen nauw in contact met de werking van de Kantel en dragen hen een warm hart toe. Daarom willen we graag onze bijdrage leveren om het comfort in de leefgroepen nog meer te verhogen.

De Kantel vzw

De Kantel is een privé-initiatief in Sint-Andries (Brugge), erkend en gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid. Wij begeleiden kinderen en hun gezinnen die in hun ontwikkeling en opvoedingsproces problemen ervaren. Soms volstaat het om aan huis te gaan en de kinderen in hun familiale context te helpen. Maar in andere gevallen is een tijdelijke opvang noodzakelijk. Daarvoor bieden wij vier leefgroepen: een groep voor heel jonge kinderen (0-6 j.), twee groepen met een leeftijdsspreiding tussen 3 en 25 jaar, en een adolescentengroep voor jongeren tussen 15 en 25 jaar. Verder is er ook een afdeling ‘studio-wonen’ voor jongeren tussen 17 en 25 jaar en begeleiden we ook jongvolwassenen die zelfstandig gaan wonen buiten de voorziening.

Bekijk dit goed doel