Chocolate boost

Ten voordele van Te Gek!?

Wij verkopen doosjes overheerlijke handgemaakte pralines. Mokka, speculoos, amaretto en kokos zijn enkele voorbeelden van de overheerlijke smaken die we omhullen met Belgische fondant- of melkchocolade. Daarnaast verkopen we ook studentenhaver. Een doosje met smaakbommetjes als cadeau of voor jezelf!

Waarom dit goed doel?

Iedereen krijgt rechtstreeks of onrechtstreeks wel eens te maken met mentale problemen. Praten helpt dus de taboes en vooroordelen moeten de wereld uit. 'Te Gek!?' is een prachtig initiatief!

Te Gek!?

Te Gek!? is een initiatief dat geestelijke gezondheid bespreekbaard wil maken in Vlaanderen. Selah Sue is meter van het project, Guy Swinnen is onze peter.
Over geestelijke gezondheid en psychische problemen wordt amper gepraat, terwijl ongeveer één op vier personen in België ermee te maken krijgt. Het overkomt niet alleen anderen maar ook onszelf, onze kinderen, ouders, familie, vrienden, buren, kennissen... En toch wordt er nog steeds met mondjesmaat over gepraat.
Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het wil geestelijke gezondheid bespreekbaar maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

Bekijk dit goed doel