CHOCOLADEVERKOOP door Femma

Ten voordele van Den Dries vzw

De handige draagtasjes bevatten allerlei soorten Cote d'or chocolade: chocopot, bouchées, 2 repen chocolade, 1 nougatine & 1 pak chocolade tabeletten alles voor 9 euro per tas.
De eerste verkoop gebeurt op het 'Herfstfeest' van 25 oktober in het Parochiaal ontmoetingscentrum Evergem

Waarom dit goed doel?

Het Parochiaal Ontmoetingscentrum Evergem samen met FEMMA EVERGEM CENTRUM kiest voor dit doel omdat het mensen helpt met een verstandelijke beperking die in onze directe omgeving veel te zien zijn en waar wij mee samenleven.
Veel vrijwilligers helpen het centrum met zijn diverse activiteiten. Den Dries VZW is een vaste waarde in de samenleving van Evergem en daarom zijn wij bereid daarvoor een actie te doen.

Den Dries vzw

Den Dries ondersteunt personen met een verstandelijke beperking. Naast de woonbegeleiding met al zijn aspecten is er een ruim aanbod dagbesteding, gaande van arbeidsmatige ateliers zoals boerderij, semi-industrieel, verfplek, winkelproject en begeleid werken, over beleving zoals snoezelen en sensopathische activiteiten tot animatie. Onze bewoners met hun kwetsbaarheden & mogelijkheden staan in het volle leven met zijn momenten van geluk, maar ook zijn gevaren en obstakels. Wij engageren er ons toe in deze tocht onvoorwaardelijk en met groot respect mee te gaan.

Bekijk dit goed doel