Chocolademelkverkoop en hotdogverkoop op school

Ten voordele van DIERENVRIENDEN KNOKKE-HEIST

De leerlingen van klas 5A van het Sint-Jozefslyceum te Knokke-Heist organiseerden op twee verschillende dagen een chocolademelkverkoop en een hotdogverkoop op school. De opbrengst van 125 euro gaat integraal naar Dierenvrienden Knokke-Heist.

Waarom dit goed doel?

Een kleinere vzw in onze buurt kan onze kleinere bijdrage ongetwijfeld goed gebruiken.

DIERENVRIENDEN KNOKKE-HEIST

De VZW heeft algemeen tot doel het samen toezien op de goede behandeling van dieren in de samenleving en melding doen aan de betrokken instanties van eventuele gevallen van dierenmishandeling en/of dierenverwaarlozing.
Dit vertaalt zich in verschillende intiatieven zoals beschreven in deze niet-limitatieve lijst: Opzetten van voorlichtingscampagnes i.v.m. welzijn en bescherming van dieren, o.a. sensibilisatie tot sterilisatie en/of castratie van het huisdier.
Zoeken van een nieuwe thuis voor dieren die om allerlei redenen hun huidige thuis moeten verlaten. Deze dieren worden medisch onderzocht, indien nodig behandeld, en dan in een nieuw gezin geplaatst. In afwachting van deze herplaatsing kunnen zij verblijven in ons kattenhuis of bij verschillende opvanggezinnen.
“Thuisverzorging” van dieren van afwezige eigenaars (voeding, wandelen, …)
...

Bekijk dit goed doel