Chocolade voor de Zonnebloemblaadjes

Ten voordele van Zonnebloemblaadjes

Op de jaarlijkse druk bezochte Kerstmarkt in Lauwe, verkoopt N-VA Menen elk jaar een gadget ten voordele van De Warmste Week. Dit jaar verkopen we heerlijke chocoladerepen. Je kan ook bij ons terecht voor een hartverwarmend winters drankje; een jenevertje, chocomelk met een smaakje, lekkere verse soep,...
Ondertussen kan je gezellig praten met onze bestuursleden.
Kortom, we willen jullie een warme, gezellige avond bezorgen in Lauwe. En met de opbrengst willen we de Zonnebloemblaadjes steunen. Van harte welkom in Lauwe, op 7 december. Je vindt ons op de hoek van de Wevelgemstraat en Lauweplaats.

Waarom dit goed doel?

Op kamp beleven kinderen de mooiste tijd. Elk kind moet de kans krijgen om op kamt te gaan. Ook kinderen met een beperking. Om de Meense kinderen met een beperking een onvergetelijk zomerkamp te geven, steunen wij dit goede doel.

Zonnebloemblaadjes

De Zonnebloemblaadjes vzw is een vereniging die zich inzet voor de integratie van kinderen en jongeren met een licht mentale en / of fysieke beperking. Met de hulp van enthousiaste vrijwilligers en sponsors bezorgen wij hen elk jaar opnieuw een onvergetelijk zomerkamp.

Bekijk dit goed doel