Chocolade truffels

Ten voordele van Spierziekten Vlaanderen

Ze zijn er weer! De lekkerste truffels van Vlaanderen.
Dit jaar niet alleen in melk en pure versie maar ook de witte chocolade liefhebbers kunnen zich uitleven.
En de prijs, daar moet je het niet voor laten. Zes, ja, slechts 6, eurootjes voor een doosje van 250 gr. Levering inbegrepen.

Waarom dit goed doel?

Zelf heb ik geen spierziekte maar binnen de familie en ook bij vele vrienden zie ik wat dit doet. Daarom zet ik mij al jaren in voor deze vzw.

Spierziekten Vlaanderen

Bij Spierziekten Vlaanderen zijn personen met om het even welke spierziekte, maar ook ouders, familieleden, vrienden of andere betrokkenen welkom. Er bestaan veel verschillende spierziekten. Omdat deze aandoeningen allemaal erg zeldzaam en dus onbekend zijn, is het heel moeilijk om op zoek te gaan naar informatie of lotgenoten met dezelfde aandoening.

Deze aandoeningen zijn zo ingrijpend dat men dikwijls totaal ontredderd is na een diagnose. In sommige gevallen moeten ouders verwerken dat hun kind in een rolstoel zal terechtkomen, steeds meer verlamd zal geraken, en vroegtijdig zal sterven. Evengoed kan je echter als volwassene getroffen worden door een spierziekte. Voordien vaak kerngezonde mensen worden plots afhankelijk, kunnen niet meer werken en zitten met veel vragen.

Naast lotgenotencontacten en het uitwisselen van tips en ervaringen, zorgt onze organisatie ook voor vormingsdagen en aangepaste ontspanningsactiviteiten en volgen we de medische ontwikkelingen op de voet.

Bekijk dit goed doel