Chocolaatjes voor Make-A-Wish

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

We verkopen roze en zwarte chocolade in zakjes van 100 gram voor Make-A-Wish
De zwarte chocolade is de gekende donkere chocolade. Maar de roze chocolade is de nieuwe "Ruby" chocolade (een roze chocolade uit de ruby cacaoboon en zónder toevoeging van kleurstoffen of fruitsmaken).

Waarom dit goed doel?

Ferre (6 jaar) en Daan (7 jaar) steunen Make A Wish omdat zij een hartenwens van zieke kindjes uitvoeren. Door die wens vergeten ze even hun ziekte, en kunnen ze weer blij zijn.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel