Chiro Herenthout op de kerstmarkt

Ten voordele van Allemaal Andere Kinderen (AAK)

Wij verkopen als chiro zelf gebakken koekjes voor het goede doel. Verder is er ook de mogelijkheid om voor een iets hogere prijs het goede doel te steunen via je drankje en ook de kinderen kunnen het goede doel steunen door een pakje te vissen.

Waarom dit goed doel?

Wij hebben als chiro Herenthout gekozen voor AAK omdat wij vinden dat ook mensen met een verstandelijke beperking voor een kleine prijs aan activiteiten moeten kunnen deelnemen en op vakantie/kamp moeten kunnen gaan. Verder hebben wij bewust gekozen voor een kleiner initiatief dat in onze buurt is gesitueerd en dicht bij onze werking ligt.

Allemaal Andere Kinderen (AAK)

AAKvzw organiseert vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Drie maal per jaar nemen 15 tot 20 personen hieraan deel, begeleidt door een handjevol vrijwilligers. Tijdens onze vakanties wordt er rekening gehouden met ieders mogelijkheden, zelfstandigheid en beperkingen.
Wij zijn een kleinschalige organisatie en verkiezen om klein te blijven, zodat de gezelligheid en gemoedelijkheid niet verloren raken.
AAKvzw vraagt geen lidgeld aan de vrijwilligers of deelnemers. Per vakantie of uitstap betaalt de deelnemer een bedrag waarin alle kosten inbegrepen zijn (vervoer, verblijf, alle maaltijden, terrasjes, uitstappen, inkomgelden,…).
Met jouw actie kunnen we een extraatje aan de deelnemers en vrijwilligers aanbieden!

Bekijk dit goed doel

Video's